Koupit knihu

Vypůjčit knihu

Kniholink - odkazy
na další služby

LibraryThing

Prostřeno bez servítků: téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

Autor: Zdeněk POHLREICH

Místo, rok a číslo vydáníPraha , 2010, 1. vydání
NakladatelIkar
StatistikyNejprodávanější » 2010 » Červenec
Nejprodávanější » 2010 » Srpen
Nejprodávanější » 2010 » Září
Nejprodávanější » 2010 » Říjen
Nejprodávanější » 2010 » Listopad
Nejprodávanější » 2010 » Prosinec

O knize

Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové.